Äänestä minua jos nuorten elämä, kulttuuri ja ikäihmiset ovat Sinulle tärkeitä

Heli Makkonen ehdokkaana Lahden Kaupunginvaltuustoon

Heli Makkonen Ehdokkaana Lahden Kaupunginvaltuustoon

Mun taustaa ….

Olen käynyt syntymässä Pohjois-Savossa kauan aikaa sitten ja asuinpaikkani on ollut vuodesta 1978 Nastola. Lapsuuden ja nuoruuden kouluvuodet vietin Lahdessa Kivimaalla.

Avioiduttuani Jaakon kanssa muutimme Mukkulan oppilasasuntolaan ja sieltä Jalkarannan kautta Salpakankaalle ja lopulta Nastolaan.

Poikani perhe asuu Tuusulassa ja äitini, joka on 88-vuotias asuu Lahdessa vielä omassa taloudessa. Siinä ovat ydinperheeni jäsenet, joita tapaan siinä määrin, kun koronapandemiarajoitukset antavat myötä.

Koulutukseltani olen markkinointimerkonomi ja pitkäaikainen työsuhteeni valtion virassa päättyi muutama vuosi sitten, kun jäin eläkkeelle Te-toimiston asiantuntijatehtävästä.

Yrityspilottina kiersin lahtelaisia yrityksiä ja opin tuntemaan yritysten rekrytointitarpeet. Yrityspilottihanke oli Lahden kaupunginhallituksen asettama. Sen tehtävänä oli etsiä yrityksiä, jotka olivat valmiita ottamaan työttömiä eripituisiin, alussa tuettuihin ja räätälöityihin työpaikkoihin. Työharjoittelujakson päätyttyä moni yritys palkkaisi työttömän työntekijän. Eli myös nuorisotyöttömyys voidaan ratkaista, kun käytössä on erilaisia uusia toimintamalleja.

Nyt haluan käyttää aikaani yhteisten asioiden hoitoon ja antaa osaamiseni nuorten syrjäytymisen estämiseen, vanhusten kotihoidon edistämiseen, kulttuuritarjonnan ja niiden tekijöiden auttamiseen.  Mielestäni yhteistyökykyä tarvitaan enemmän politiikassa, koska turha riitely ja oman asian pönkittäminen ei vie asioita eteenpäin. 

Olen ollut aina kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja ollut yhdistystoiminnassa aktiivisesti mukana. Maanpuolustustyön lisäksi kulttuurityö on kiinnostukseni kohteena.

Taidekeskus Taarastin puheenjohtajana olen toiminut vuodesta 2016.  

Kokoomuksen ohjelmasisältö vastaa omaa ajatteluani ja arvomaailmaani.

Yhteiskunnan jäsenten hyvinvointi on kansakunnan peruspilareita. Kokoomus kunnioittaa perinteitä ja rakentaa tulevaisuutta, jotta Suomi on jatkossakin hyvinvoiva, tasa-arvoinen ja turvallinen maa. Se tarkoittaa työtä ja sitä kautta vaurautta ja toimeentuloa kaikille. 

Rohkeana tulevaisuuteen!

Äänestä numeroa 146 Heli Makkonen Lahden kaupungonvaltuustoon

#sydänoikealla